[2s.mk-friends] 29c3 (Chaos Communication Congress)

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Fri Aug 24 14:23:22 UTC 2012


На hostelworld.com мешаните спавални почнуваат од 15 eu.

WizzAir повратен билет Скопје - Дортмунд: 26 дек -  30 дек | 2 јан  : 48 eu.

Патот со воз од Дортмунд до Хамбург трае 2:45 , со цена од 64 eu во
еден правец (за ова не сум сигурен).

--

Хамбург е слабо поврзан со WizzАir (Гдањск и Киев), можеби треба да се
погледнат Easyjet/Ryanair од Белград/Солун/Софија.


Баже


More information about the Ossm-members mailing list