[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Fri Aug 24 16:53:28 UTC 2012


Може еднаш неделно или преку една недела во некој слободен термин да се
убаци WordPress, да видиме колку сме и што сме, или само јас и Гоце сме. :)
За почеток да се договориме и видиме што има да се работи и како ќе се
работи, па да се почне со некои предавања од почетничко ниво, па натаму.

Мислам ќе им се најде на многумина што имаат WordPress блогови, а ги има во
се поголем број во Македонија. Исто така и за локализирање на WordPress, WP
за мобилните платформи, WordPress.com, документација и сл.

Да завршам со испитите (10 септ.), може да се договориме со Гоце, па ќе
видиме што ќе се прави... освен ако се нема откажано од идејата. :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120824/361d4a1a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list