[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Fri Aug 24 17:08:48 UTC 2012


Јас планирам да правиме - правам ако никој друг не се нафати Google
Code In - тоа е програмата за средношколци, за што ќе ми треба еднаш
неделно Кика кај што ќе работиме задачи. Не знам како се точно датите,
трае некое време само, кога ќе знам повеќе ќе ви пишам.

2012/8/24 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>:
> Може еднаш неделно или преку една недела во некој слободен термин да се
> убаци WordPress, да видиме колку сме и што сме, или само јас и Гоце сме. :)
> За почеток да се договориме и видиме што има да се работи и како ќе се
> работи, па да се почне со некои предавања од почетничко ниво, па натаму.
>
> Мислам ќе им се најде на многумина што имаат WordPress блогови, а ги има во
> се поголем број во Македонија. Исто така и за локализирање на WordPress, WP
> за мобилните платформи, WordPress.com, документација и сл.
>
> Да завршам со испитите (10 септ.), може да се договориме со Гоце, па ќе
> видиме што ќе се прави... освен ако се нема откажано од идејата. :)
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list