[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Aug 24 17:11:05 UTC 2012


Еј, ќе читнам сега околу тоа подетално, и мене ми фати око Code In пред
некое време, па можеби може нешто заедно.

2012/8/24 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>

> Јас планирам да правиме - правам ако никој друг не се нафати Google
> Code In - тоа е програмата за средношколци, за што ќе ми треба еднаш
> неделно Кика кај што ќе работиме задачи. Не знам како се точно датите,
> трае некое време само, кога ќе знам повеќе ќе ви пишам.
>
> 2012/8/24 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>:
> > Може еднаш неделно или преку една недела во некој слободен термин да се
> > убаци WordPress, да видиме колку сме и што сме, или само јас и Гоце сме.
> :)
> > За почеток да се договориме и видиме што има да се работи и како ќе се
> > работи, па да се почне со некои предавања од почетничко ниво, па натаму.
> >
> > Мислам ќе им се најде на многумина што имаат WordPress блогови, а ги има
> во
> > се поголем број во Македонија. Исто така и за локализирање на WordPress,
> WP
> > за мобилните платформи, WordPress.com, документација и сл.
> >
> > Да завршам со испитите (10 септ.), може да се договориме со Гоце, па ќе
> > видиме што ќе се прави... освен ако се нема откажано од идејата. :)
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120824/2b52fba4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list