[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Fri Aug 24 17:11:52 UTC 2012


Баш би ми било драго :) Таман да иаме супорт за повеќе проекти.

2012/8/24 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
> Еј, ќе читнам сега околу тоа подетално, и мене ми фати око Code In пред
> некое време, па можеби може нешто заедно.
>
>
> 2012/8/24 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>>
>> Јас планирам да правиме - правам ако никој друг не се нафати Google
>> Code In - тоа е програмата за средношколци, за што ќе ми треба еднаш
>> неделно Кика кај што ќе работиме задачи. Не знам како се точно датите,
>> трае некое време само, кога ќе знам повеќе ќе ви пишам.
>>
>> 2012/8/24 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>:
>> > Може еднаш неделно или преку една недела во некој слободен термин да се
>> > убаци WordPress, да видиме колку сме и што сме, или само јас и Гоце сме.
>> > :)
>> > За почеток да се договориме и видиме што има да се работи и како ќе се
>> > работи, па да се почне со некои предавања од почетничко ниво, па натаму.
>> >
>> > Мислам ќе им се најде на многумина што имаат WordPress блогови, а ги има
>> > во
>> > се поголем број во Македонија. Исто така и за локализирање на WordPress,
>> > WP
>> > за мобилните платформи, WordPress.com, документација и сл.
>> >
>> > Да завршам со испитите (10 септ.), може да се договориме со Гоце, па ќе
>> > видиме што ќе се прави... освен ако се нема откажано од идејата. :)
>> >
>> > _______________________________________________
>> > Ossm-members mailing list
>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> > http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>> >
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
>
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list