[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Fri Aug 24 17:23:13 UTC 2012


да не замараме на листава мислев :)

2012/8/24 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> Еј па тогаш да не замараме, преглагам да направиме една средба и сите
> да си се нафатиме да креираме таскови за проектите кои најдобро ги
> знаеме. Тасковите можат да бидат од локализацијаи документација,
> дизајн и код. Зависи од нас и од средношколците нормално.
>
> Ако собереме тим, може пак Македонија да рока на Google Charts :)
>
> 2012/8/24 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>:
>> 2012/8/24 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>>>
>>> Јас планирам да правиме - правам ако никој друг не се нафати Google
>>> Code In - тоа е програмата за средношколци, за што ќе ми треба еднаш
>>> неделно Кика кај што ќе работиме задачи. Не знам како се точно датите,
>>> трае некое време само, кога ќе знам повеќе ќе ви пишам.
>>
>>
>> Некаде од Ноември почнуваше па до Јануари/Февруари.
>> Прилично лесни таскови има, ги гледав лани и полани. Не би требало да има
>> некаков проблем со било кој средношколец што е колку-толку упатен во тие
>> ствари. Па и да не е, лесно се совладува тоа што ќе му биде потребно. Ако
>> има заинтересирани може и јас да помогнам колку можам.
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>


More information about the Ossm-members mailing list