[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Aug 24 17:23:45 UTC 2012


Океј, предложи време, ја сум слободен.

2012/8/24 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>

> да не замараме на листава мислев :)
>
> 2012/8/24 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> > Еј па тогаш да не замараме, преглагам да направиме една средба и сите
> > да си се нафатиме да креираме таскови за проектите кои најдобро ги
> > знаеме. Тасковите можат да бидат од локализацијаи документација,
> > дизајн и код. Зависи од нас и од средношколците нормално.
> >
> > Ако собереме тим, може пак Македонија да рока на Google Charts :)
> >
> > 2012/8/24 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>:
> >> 2012/8/24 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
> >>>
> >>> Јас планирам да правиме - правам ако никој друг не се нафати Google
> >>> Code In - тоа е програмата за средношколци, за што ќе ми треба еднаш
> >>> неделно Кика кај што ќе работиме задачи. Не знам како се точно датите,
> >>> трае некое време само, кога ќе знам повеќе ќе ви пишам.
> >>
> >>
> >> Некаде од Ноември почнуваше па до Јануари/Февруари.
> >> Прилично лесни таскови има, ги гледав лани и полани. Не би требало да
> има
> >> некаков проблем со било кој средношколец што е колку-толку упатен во тие
> >> ствари. Па и да не е, лесно се совладува тоа што ќе му биде потребно.
> Ако
> >> има заинтересирани може и јас да помогнам колку можам.
> >>
> >> _______________________________________________
> >> Ossm-members mailing list
> >> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120824/a2f53133/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list