[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Aug 24 17:42:01 UTC 2012


2012/8/24 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> да не замараме на листава мислев :)

<Процедурално>

Листава постои за тоа. Поентата на листата е за ако има и ДРУГИ
заинтересирани луѓе кои
ќе сакаат да се придружат да ги следат дискусиите и да се пронајдат
себеси во активностите
кои што ќе се одвиваат. Договарање за програма како CodeIn исто така
не е замарање на
листата.
</Процедурално>

IRC, мејлинг листа, That is the freesoftware way.

Што фајде од нетранспарентно договарање некаде офлајн?-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list