[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Aug 24 17:58:19 UTC 2012


>> да не замараме на листава мислев :)
>
> <Процедурално>
>
> Листава постои за тоа. Поентата на листата е за ако има и ДРУГИ
> заинтересирани луѓе кои
> ќе сакаат да се придружат да ги следат дискусиите и да се пронајдат
> себеси во активностите
> кои што ќе се одвиваат. Договарање за програма како CodeIn исто така
> не е замарање на
> листата.
> </Процедурално>
>
> IRC, мејлинг листа, That is the freesoftware way.
>
> Што фајде од нетранспарентно договарање некаде офлајн?

ми го зеде зборот-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list