[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Goran Peoski goranpeo at gmail.com
Fri Aug 24 17:57:12 UTC 2012


Ретвит
On Aug 24, 2012 7:56 PM, "Damjan Georgievski" <penguinista at mail.net.mk>
wrote:

> да не замараме на листава мислев :)
>>>
>>
>> <Процедурално>
>>
>> Листава постои за тоа. Поентата на листата е за ако има и ДРУГИ
>> заинтересирани луѓе кои
>> ќе сакаат да се придружат да ги следат дискусиите и да се пронајдат
>> себеси во активностите
>> кои што ќе се одвиваат. Договарање за програма како CodeIn исто така
>> не е замарање на
>> листата.
>> </Процедурално>
>>
>> IRC, мејлинг листа, That is the freesoftware way.
>>
>> Што фајде од нетранспарентно договарање некаде офлајн?
>>
>
> ми го зеде зборот
>
>
>
> --
> дамјан
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120824/0d026010/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list