[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Aug 24 18:02:07 UTC 2012


- food hacking: бар еднаш месечно, не е битно кој ден - купуваме
матерјали, прави тој што знае другите му помагаат и учат уз пут, храна
за сите, насмевки на лицата.

еве јас можам да правам бурито, вегетаријанско и со месо.

ќе ни треба едно тавче и тенџере.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list