[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Aug 24 18:06:13 UTC 2012


Ова е исто супер предлог. Иницијалниот, тој од германците, секој ден да
готвиме мислам дека беше преамбициозен - ова е супер. +1, јас знам да
спремам... ништо. Макарони. Али би сакал да научам. :-D

2012/8/24 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> - food hacking: бар еднаш месечно, не е битно кој ден - купуваме
> матерјали, прави тој што знае другите му помагаат и учат уз пут, храна
> за сите, насмевки на лицата.
>
> еве јас можам да правам бурито, вегетаријанско и со месо.
>
> ќе ни треба едно тавче и тенџере.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120824/07760620/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list