[2s.mk-friends] Програма хаклаб КИКА 2012/2013

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Fri Aug 24 23:33:43 UTC 2012


On пет, 24 авг 2012 20:10:18 CEST, Tamara Atanasoska wrote:
> Ок де ок леле не сакав да спамирам. Јас треба да исконтактирам со
> GNOME и со мојата нова организација па дека е рано, ќе почнеме со
> планови негде после 10-15 септември нема потреба од порано, ама можеш
> да размислуваш на пример што од Orange или што и да ти паѓа на памет
> би било ок да прават средношколци.
>
> 2012/8/24 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>> Ова е исто супер предлог. Иницијалниот, тој од германците, секој ден да
>> готвиме мислам дека беше преамбициозен - ова е супер. +1, јас знам да
>> спремам... ништо. Макарони. Али би сакал да научам. :-D
>>
>>
>> 2012/8/24 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>>
>>> - food hacking: бар еднаш месечно, не е битно кој ден - купуваме
>>> матерјали, прави тој што знае другите му помагаат и учат уз пут, храна
>>> за сите, насмевки на лицата.
>>>
>>> еве јас можам да правам бурито, вегетаријанско и со месо.
>>>
>>> ќе ни треба едно тавче и тенџере.
>>> --
>>> Арангел
>>> xmpp/mail
>>> ufo \o/ linux.net.mk
>>> http://blog.spodeli.org
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>>
>>
>> --
>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members

малку да забегам од темата, има некој учествувано до сега на code-in?

offtopic 2:
   Orange?
More information about the Ossm-members mailing list