[2s.mk-friends] Куќен ред КИКА

Novica Nakov novica at on.net.mk
Fri Aug 24 21:48:22 UTC 2012


> Предлог точка:
> - Забрането внесување и конзумирање алкохол.


јебеш дискусија од 40 пораки за нешто вака очигледно.

2 правила. 1. да нема алкохол и 2. тој што се однесува како кретен да не
може да доаѓа во хаклаб пијан или трезен или сеедно.


-- 
nnvc

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list