[2s.mk-friends] Куќен ред КИКА

Goran Peoski goranpeo at gmail.com
Sat Aug 25 17:08:24 UTC 2012


Јебеш „очигледно” за еден. Кратка дискусија и нормално секој различно ќе си
го сфати.

Ако нешто ме научило програмирањево до сега е дека е далеку подобро од
старт точно да ја дефинираш работата, отколку да се сложиме за нешто и кога
е предоцна да сфатиме дека секој различно си претпоставил
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120825/78f3d3e0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list