[2s.mk-friends] Куќен ред КИКА

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Aug 26 16:41:34 UTC 2012


2012/8/26 filip <dimcevskifilip at gmail.com>:
> нецивилизирани постапки од одредени луѓе. Можам да бидам присутен 3 дена во
> неделата ( после работа, 5 попладне ) и да си работам од таму или да

Ова е одлично, ако имаш време би можело да се пријавиш во листата на
дежурни на викито и да дежураш еднаш во 2-3 месеца или како му
доаѓа...

Можеш да се пријавиш тука или да дојдеш на состанокот во среда да си
напраиме муабет:
http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%94%D0%B5%D0%B6%D1%83%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0

Она што ни фали се дежурни, а дежурниот е веќе оној кој што е задолжен
за оддржување на редот во хаклабот.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list