[2s.mk-friends] Состанок КИКА 29.08.2012

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Thu Aug 30 16:52:50 UTC 2012


Забелешките од состанокот:

http://wiki.spodeli.org/Arbeitsbesprechung-mom-29-08-2012

2012/8/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2012/8/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> > - разно (додајте го вашиот предлог под оваа точка)
> - потсетник за донации/разгледување на финансиска ситуација
> - членови?
>
> И ова само сакам да го пишам, ако сакате да учествувате во работата на
> хаклабот дојдете, битни ни се вашите размислувања, идеи, предлози,
> затоа се прават овие состаноци. Треба да одвоите час и половина во
> денот ако сакате да се инволвирате, изговори не ни се потребни пошто
> имаме база и во неа ги имаме скоро сите.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120830/5d114c56/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list