[2s.mk-friends] VOIP setup и queXS помош

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Wed Aug 29 17:00:40 UTC 2012


Здраво,

Дали има некој од вас што може да ни помогне на работа на овој
http://quexs.sourceforge.net/ CATI систем да го наместиме? Јас го
инсталирав ама не можам многу да се снајдам како да го поврзам со
телефоните и слично, па подобро би било некој што знае тоа да го
прави, да се вклучи, ние соодветно ќе го компензираме.

Фала и пишете ми,
Тамара


More information about the Ossm-members mailing list