[2s.mk-friends] богата недела со настани во кика и наоколу

Novica Nakov novica at on.net.mk
Tue Dec 4 07:13:17 UTC 2012


денес предавање на финки од 19 ч
Придонес во заедницата и во развојот на слободен софтвер 
во голем проект 
[http://b10g.spodeli.org/2012/12/blog-post.html]

утре - дружење со Брајан од rooter.is.

четврток - стандарната вечер за програмирање, фокус на 
руби, и загревање за викендот

петок - сабота, прадавања за „интелектуална сопственост“ 
на финки. наменети пред сѐ за студенти, но отворени за 
јавноста

сабота/недела - споделизнаење во издание coderetreat.

за детали [и евентуално промени] следете на 
blog.spodeli.org

-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list