[2s.mk-friends] Емисија за дигитална слобода - нед 14ч

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Dec 14 14:09:50 UTC 2012


Оваа недела од 14 - 16ч на радио Канал 103 уште едно издание на
емисијата за дигитална слобода. Ако има неко јна листава заинтересиран
да гостува во емисијата да збориме на некоја интересна тема или да
напраиме ретроспектива на настаните годинава, или па само да пуштаме
добра музика нека пише да се договориме. У принцип 13.30 пред МРТВ али
пишете тука да се искоординираме.

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list