[2s.mk-friends] 29c3: Congress everywhere

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Tue Dec 25 11:28:16 UTC 2012


Кога би се организирало, јас би бил присутен во четврток и некое време во
петок ама не можам да се нафатам да бидам домаќин...

Поздрав,

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | mite.mitreski at jug.mk | +38975236045
www.twitter.com/mitemitreski
http://blog.mitemitreski.com/


Дали некој има можност и желба да биде домаќин во најмала рака во четврток
> и петок за предавањата што се пред пет часот?
>
>
>
>> https://events.ccc.de/congress/2012/wiki/Congress_everywhere
>>
>> Еве ја и програмата, па толку од мене, организирајте се кој сака :)
>>
>> http://events.ccc.de/congress/2012/Fahrplan
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121225/217376b8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list