[2s.mk-friends] Четврток

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Feb 8 17:52:16 UTC 2012


>
> мислам некој предложи да се доправи програмот за вадење корисни податоци
> од буџетот на Р.М??? или?
>

Тамара за алгоритмите што ги учи да си продискутираме (рандом ова ако
има време и ако дојде Тамара)

> друга опција е да се направи македонска тастатура за
> https://wiki.maliit.org/Main_Page
>
> трето?
>
>
> --
> дамјан
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members-- 
Владан


More information about the Ossm-members mailing list