[2s.mk-friends] Четврток

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Feb 8 23:46:04 UTC 2012


2012/2/9 Azder <azhder at gmail.com>:
> Ако се работи нешто OpenGL супер. Не мора ни да е спремано.
>
> Поздрав do 2CMK :)

Изглеа аждре го извади она „се читаме se chitame“ од потписот ...
thank science and trolling.

Можете да ме частите пиво кога ќе ме сретнете :)

PS Сакам да дојдам некој да консултирам како да направам една python
скрипта, па ако има простор ок ако не може и во понеделник.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list