[2s.mk-friends] Четврток

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Thu Feb 9 00:26:25 UTC 2012


ппп = пајтон прва помош :)

ај ќе глеам и ја утре да дојдам.
може да ти споделам и една python for linux sysadmins книга.

Баже


2012/2/9 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2012/2/9 Azder <azhder at gmail.com>:
>> Ако се работи нешто OpenGL супер. Не мора ни да е спремано.
>>
>> Поздрав do 2CMK :)
>
> Изглеа аждре го извади она „се читаме se chitame“ од потписот ...
> thank science and trolling.
>
> Можете да ме частите пиво кога ќе ме сретнете :)
>
> PS Сакам да дојдам некој да консултирам како да направам една python
> скрипта, па ако има простор ок ако не може и во понеделник.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list