[2s.mk-friends] Четврток

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Feb 9 00:38:49 UTC 2012


>
> ај ќе глеам и ја утре да дојдам.

дој таман ќе биде инетересно, најдов како да се ковертираат буџетите
во plaintext, може да направиме нешто


> може да ти споделам и една python for linux sysadmins книга.

ваја ?
http://is.gd/zhH2dF


поздрав
-- 
Владан


More information about the Ossm-members mailing list