[2s.mk-friends] стикери

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 12 16:42:07 UTC 2012


Барам помош од луѓево на листава за изработка на стикери за хаклабот
како и анти-ACTA стикери.

Можете да користите: #skopjehacklab, #хаклаб, КИКА, КИКА е Информации
Култура Автономија,
За ACTA: СТОП за ACTA, Слободен интернет! - СТОП за ACTA, Кажи НЕ за ACTA!

Ова се само онака некои нафрлени примери што ми дојдоа, слободно
пишете ако имате некој предлог.

Или ако имате ваша идеја слободно направете ја и пратете ми вектор,
планирам да ги печатам штом ми стигнат колку варијатни.

Фала и поздрав. :)
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list