[2s.mk-friends] стикери

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Sun Feb 12 18:45:56 UTC 2012


Стикери може да се порачаат од
http://www.stickermule.com/ доста се fancy :)

Инаку добра идеја ти е ова http://shop.cafepress.com/stop-acta некои примери

Поздрав

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | mite.mitreski at jug.mk | +38975236045
www.twitter.com/mitemitreski
http://blog.mitemitreski.com/2012/2/12 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Барам помош од луѓево на листава за изработка на стикери за хаклабот
> како и анти-ACTA стикери.
>
> Можете да користите: #skopjehacklab, #хаклаб, КИКА, КИКА е Информации
> Култура Автономија,
> За ACTA: СТОП за ACTA, Слободен интернет! - СТОП за ACTA, Кажи НЕ за ACTA!
>
> Ова се само онака некои нафрлени примери што ми дојдоа, слободно
> пишете ако имате некој предлог.
>
> Или ако имате ваша идеја слободно направете ја и пратете ми вектор,
> планирам да ги печатам штом ми стигнат колку варијатни.
>
> Фала и поздрав. :)
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120212/7f3f97f4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list