[2s.mk-friends] programski jazici ovoj cetvrtok vo Haklab

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Feb 14 11:23:03 UTC 2012


Дали некој ќе презентира нешто поврзано со Програмски јазици во четврток?

Независно:
- Ќе собираме пари за во сабота на Сподели Знаење да учиме како се
прави http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Тортиља
Колку пари ќе собереме толку наминирници ќе купиме, толку ќе праиме.
Ако некој има нешто од намирниците во доволно големи количини може да
донесе место пари.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list