[2s.mk-friends] programski jazici ovoj cetvrtok vo Haklab

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Feb 14 12:02:12 UTC 2012


2012/2/14 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> Дали некој ќе презентира нешто поврзано со Програмски јазици во четврток?
>
> Независно:
> - Ќе собираме пари за во сабота на Сподели Знаење да учиме како се
> прави http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Тортиља
> Колку пари ќе собереме толку наминирници ќе купиме, толку ќе праиме.
> Ако некој има нешто од намирниците во доволно големи количини може да
> донесе место пари.

- Ќе пробаме да тргнеме на страна целото ѓубре од стар хардвер за да
контактираме со некој од овие за отпад
(http://e-otpad.mk/blog/92-kako-da-se-spravite-so-e-otpadot.html)


More information about the Ossm-members mailing list