[2s.mk-friends] Повик за организирање на локални НСНД настани

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Thu Feb 23 14:10:42 UTC 2012


Јас се пријавувам за организатор на НСНД во Струмица. Може да биде некаде
средината на Септември, само да се одреди точен датум, бидејќи тогаш е и
FSD, ако не се лажам на 17ти?

Поздрав,
Борис Кузманов
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120223/449c2c9d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list