[2s.mk-friends] проект за сајтче

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Tue Feb 14 12:28:17 UTC 2012


Има некој заинтересиран за правење на сајт?
Фирма која се бави со повеќе дејности, меѓу кои и трговија со хардвер
бара да ѝ се направи сајт кој ќе има менаџирање на производи, со слики
и описи и сѐ тоа и можеби онлајн плаќање и нарачување.

Страната би сакале да им изгледа нешто како ова :)
http://www.alibaba.com/product-gs/238726601/10_1_Multi_Touch_WLAN_3G.html

Онлајн продажбата би требало да се договори накнадно зошто незнам дали
знаат сѐ што е потребно за тоа и кои се условите.


Ако има некој заинтересиран нека ми пише, па ќе се договориме после како што.


поздрав
-- 
Владан


More information about the Ossm-members mailing list