[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Fri Feb 24 13:40:27 UTC 2012


Па ај да се надеваме дека ќе се смилуват некој и ќе ме земит на враќање
назад. :)

2012/2/24 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>

> On Thu, Feb 23, 2012 at 9:42 PM, Damjan Georgievski
> <penguinista at mail.net.mk> wrote:
> >> Дали има заинтересираност за организирање на НСНД оваа година во
> >> Куманово ? (Кумановци јавете се)
> >>
> >> Доколку се организира, тоа треба да биде во февруари, исто ко и лани.
> >
> > До сега списокот е:
> >
> > на Уфо колата:
> >  Уфо, Дамјан, Далибор, Стама
> >
> > на Боби колата:
> >  Боби, Аждер, Владан, Золи
> >
> > на Маче колата:
> >  Маче, Бојан, Јованка, ???
> >
> > тргање 10:30 Лук Оил на излез према Куманово
> >
> >
> > --
> > дамјан
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
> Еден мал детаљ само - Јас и Марија не се враќаме у сабота навечер за
> Скопје, а последен автобус има у 20:00. Јове, I'm looking at you :D
> ако ти одговара вака, може да остане договорот и во сабота да идеш со
> нас, а да се вратиш со некоја од другиве коли, или бус, а недела
> навечер и ние се враќаме...
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120224/2d39b3e6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list