[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Божидар Проевски bobibobi at lavabit.com
Fri Feb 24 13:54:58 UTC 2012


On Friday 24 February 2012 14:40:27 Jovanka Gulicoska wrote:
> Па ај да се надеваме дека ќе се смилуват некој и ќе ме земит на враќање
> назад. :)

Кај мене ќе се собереме некако :)

Поздрав Божидар


More information about the Ossm-members mailing list