[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Kire Andonov kire_stip at yahoo.com
Sat Feb 25 07:02:04 UTC 2012


Здраво на сите, 

Со овој меил се пријавувам за организатор на НСНД Штип 2012. 
Доколку ми биде одобрено од Ваша страна уште од понеделник би можел да почнам со подготовкитте за овој настан. 

Поздрав и имајте пријатен ден,

Кире А. 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120224/485b94c6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list