[2s.mk-friends] Предлог буџет за КИКА хаклаб за 2012 година

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jan 5 13:34:51 UTC 2012


Здраво на сите,

Еве го предлог буџетот на КИКА хаклабот за 2012 година, ако сметате
дека има некои проекти кои што треба да ги правиме во хаклабот
или некои од индивидуалните членови сакаат да ги работат, а ни се
потребни финансии или донации за тоа сега би било време да ги вметнеме
во
буџетот. Колку што можев го вкалкулирав и поскапувањето на струјата од
01 01 2012 година.

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?pli=1&hl=en_US&key=0AvEU9cryEaqgdHEyTk5ONllBdnpra3ZtS1RoNE1oOUE&hl=en_US&f=true&noheader=true&gid=0

Ова ќе го објавиме јавно, за да знаеме колку ни е потребно за да го
одржуваме отворен самиот хаклаб, а колку ни е потрбно за да
работиме и креираме во него.

Исто така ставката донации можеме да ја побараме од пошироката заедница.

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list