[2s.mk-friends] Redovna i kvalitetna programa vo Hacklab

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Mon Jan 9 10:18:31 UTC 2012


On 01/09/2012 01:11 AM, Vladan Popovic wrote:
> Се согласувам со Далибор дека ќе терба некаква веб апликација за ова
> да се изорганизира убаво, може и во руби да ја направиме со ТДД :) би
> правел и јас некои работи.

Може. :) Но, како што рече Уфо во другата порака, најдобро би било на
14ти да се разгледаат различните мислења и да се направи заеднички план
што и како да се промени.

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list