[2s.mk-friends] Redovna i kvalitetna programa vo Hacklab

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Mon Jan 9 10:42:54 UTC 2012


Еден `периферен` предлог,

да се дава кракта неформална најава за следната презентација, на
пример ако во сабота има MapReduce во Rubi, тогаш во најавите за
убунту и/или програмски јазици да стои и кратка најава `PS: во сабота
се спрема етцетц...` a во петок и официјалната објава.

Баже


More information about the Ossm-members mailing list