[2s.mk-friends] Redovna i kvalitetna programa vo Hacklab

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Jan 9 11:59:17 UTC 2012


> да се дава кракта неформална најава за следната презентација, на
> пример ако во сабота има MapReduce во Rubi, тогаш во најавите за
> убунту и/или програмски јазици да стои и кратка најава `PS: во сабота

Или да се објави програмата за 2 недели однапред и секоја недела да се апдејтира


-- 
Владан


More information about the Ossm-members mailing list