[2s.mk-friends] Redovna i kvalitetna programa vo Hacklab

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Mon Jan 9 13:19:36 UTC 2012


Јас се пријавувам за практично користење Inkscape во дизајн и илустрации,
ама од 15-ти натаму треба да ми кажете време колку би траела презентацијата
и слично. Еднократно ова може да пробаме не ме планирајте за редовно :). Но
може да има системче некои за пријавување на презентери и теми што вонредно
би презентирале по нешто.

Поздрав и само напред
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120109/c4cbbd67/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list