[2s.mk-friends] Состанок за КИКА - 14.01.12

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jan 18 08:32:42 UTC 2012


2012/1/14 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%94%D0%B5%D0%B6%D1%83%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0
> | Исто така разговараме за проширување на листата на дежурни, има луѓе
> кои што доаѓаат во хаклаб а досега не биле дежурни никогаш, ако има
> некој што сака да се пријави може да се пријави тука или да го додаде
> своето име на викито. Така ќе ни олесни на сите, плус фер е да ја
> распределиме одговорноста за функционирањето на хаклабот а не цело
> време тоа да го прават едни исти луѓе.

Гледам дека се нема пријавено никој, па да прашам и тука. Дали има
некој од луѓето што доаѓаат во хаклаб што би сакал да прифати да биде
дежурен? Погоре на линкот се објаснети обврските на дежурниот.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list