[2s.mk-friends] Android часови

Azder azhder at gmail.com
Wed Jan 18 09:29:58 UTC 2012


Ука за присуство, пари за подкаст !

Се читаме (Se chitame).


2012/1/18 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>

> 2012/1/18 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> > Ако сте за подкаст мислете сега за камера и како ќе се снима. Па и ако
> има HD
> > камера некој, па па па. Е тоа би било добра работа.
>
> Ако е видео ќе треба да носиме различни алишта на секој час.
> Или да го викниме Чом да го отвора секој час :)
>
> Аудио подкаст би било доволно. И не заборавајте дека идејата не ми е
> да предавам Андроид пошто сакам да сум професор, идејата е да собериме
> пари.
> ПАРИ!!!! МУИАХАХАХА. За Кика. Значи штосот е да донесеме луѓе во
> Хаклаб. Ако им даваме подкасти и аудио/видео материјал ќе си го
> гледаат дома, шо такво да идат во Хаклаб?
>
> Не дека сум против, ја ценам конструктивноста, ама предложете си ги
> идеите во нов thread, ми го поебавате муабетот.
>
> Позз.
>
>
> --
> http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
> Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
> GnuPG: 754AC43D,
>
> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120118/6e044b5f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list