[2s.mk-friends] Android часови

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Wed Jan 18 13:53:26 UTC 2012


2012/1/18 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> Е ако целото тоа е форма на донација, може луѓето како сакаат да ги дадат парите
> ама нема да ти плаќат по час а дали и ќе ви дадат донација тие што се
> потенцијално
> заинтересирани/дојдени. Не можеш да наложуваш.

Ок де. Донација е со одреден минимум. Како и да е, ќе видиме вечер
како функционира ова со часовите шо веќе се во тек (Алекс/Владан) и ќе
се координирам според нив. Нема ништо ново/плус/минус да има.

Позз


-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list