[2s.mk-friends] Open Economics Hackday 28 Јануари @ Хаклаб Кика

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Fri Jan 27 21:05:44 UTC 2012


Утре во Хаклаб требаше да се одржи (види subject) според најавеното овде:

http://b10g.spodeli.org/2012/01/21012012-12.html

со предложена програма овде:

http://piratepad.net/JaFgzk2uN6

После неуспешна задоцнета комуникација на твитер на блогот не е
споменато ништо за ова. Можеби е и моја вина зашто погрешно сум мислел
дека ова е done-deal, ама не мислев, ниту сега мислам, дека требаше
нешто особено да подготвувам однапред за овој настан. Dataset-овите се
онлајн, интерес појавија неколку луѓе, требаше само да се објави и да
се појавиме таму.

Како и да е, јас утре ќе дојдам на Сподели Знаење, па ако има интерес
и ако не се смета за кршење дневниот ред предлагам да го направиме
ова.

Ако има заинтересирани - поминете.

Баже


More information about the Ossm-members mailing list