[2s.mk-friends] Open Economics Hackday 28 Јануари @ Хаклаб Кика

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Fri Jan 27 22:54:24 UTC 2012


Имаше интерес да и јас мислев дека е готово.
Баже, пиши сега или сакаш да пишам?


On Fri, Jan 27, 2012 at 10:05 PM, Blagoj Petrushev
<b.petrushev at gmail.com> wrote:
> Утре во Хаклаб требаше да се одржи (види subject) според најавеното овде:
>
> http://b10g.spodeli.org/2012/01/21012012-12.html
>
> со предложена програма овде:
>
> http://piratepad.net/JaFgzk2uN6
>
> После неуспешна задоцнета комуникација на твитер на блогот не е
> споменато ништо за ова. Можеби е и моја вина зашто погрешно сум мислел
> дека ова е done-deal, ама не мислев, ниту сега мислам, дека требаше
> нешто особено да подготвувам однапред за овој настан. Dataset-овите се
> онлајн, интерес појавија неколку луѓе, требаше само да се објави и да
> се појавиме таму.
>
> Како и да е, јас утре ќе дојдам на Сподели Знаење, па ако има интерес
> и ако не се смета за кршење дневниот ред предлагам да го направиме
> ова.
>
> Ако има заинтересирани - поминете.
>
> Баже
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list