[2s.mk-friends] Open Economics Hackday 28 Јануари @ Хаклаб Кика

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Fri Jan 27 23:02:06 UTC 2012


Јас неам пристап до блогот, ако можеш пиши или стави _Update_ на
постот веќе поставен.

Баже

2012/1/27 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> Имаше интерес да и јас мислев дека е готово.
> Баже, пиши сега или сакаш да пишам?
>
>
> On Fri, Jan 27, 2012 at 10:05 PM, Blagoj Petrushev
> <b.petrushev at gmail.com> wrote:
>> Утре во Хаклаб требаше да се одржи (види subject) според најавеното овде:
>>
>> http://b10g.spodeli.org/2012/01/21012012-12.html
>>
>> со предложена програма овде:
>>
>> http://piratepad.net/JaFgzk2uN6
>>
>> После неуспешна задоцнета комуникација на твитер на блогот не е
>> споменато ништо за ова. Можеби е и моја вина зашто погрешно сум мислел
>> дека ова е done-deal, ама не мислев, ниту сега мислам, дека требаше
>> нешто особено да подготвувам однапред за овој настан. Dataset-овите се
>> онлајн, интерес појавија неколку луѓе, требаше само да се објави и да
>> се појавиме таму.
>>
>> Како и да е, јас утре ќе дојдам на Сподели Знаење, па ако има интерес
>> и ако не се смета за кршење дневниот ред предлагам да го направиме
>> ова.
>>
>> Ако има заинтересирани - поминете.
>>
>> Баже
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list