[2s.mk-friends] Open Economics Hackday 28 Јануари @ Хаклаб Кика

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Fri Jan 27 23:04:06 UTC 2012


Алекс завршил работа како што те пингаше на твитер, или не?

On Sat, Jan 28, 2012 at 12:02 AM, Blagoj Petrushev
<b.petrushev at gmail.com> wrote:
> Јас неам пристап до блогот, ако можеш пиши или стави _Update_ на
> постот веќе поставен.
>
> Баже
>
> 2012/1/27 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
>> Имаше интерес да и јас мислев дека е готово.
>> Баже, пиши сега или сакаш да пишам?
>>
>>
>> On Fri, Jan 27, 2012 at 10:05 PM, Blagoj Petrushev
>> <b.petrushev at gmail.com> wrote:
>>> Утре во Хаклаб требаше да се одржи (види subject) според најавеното овде:
>>>
>>> http://b10g.spodeli.org/2012/01/21012012-12.html
>>>
>>> со предложена програма овде:
>>>
>>> http://piratepad.net/JaFgzk2uN6
>>>
>>> После неуспешна задоцнета комуникација на твитер на блогот не е
>>> споменато ништо за ова. Можеби е и моја вина зашто погрешно сум мислел
>>> дека ова е done-deal, ама не мислев, ниту сега мислам, дека требаше
>>> нешто особено да подготвувам однапред за овој настан. Dataset-овите се
>>> онлајн, интерес појавија неколку луѓе, требаше само да се објави и да
>>> се појавиме таму.
>>>
>>> Како и да е, јас утре ќе дојдам на Сподели Знаење, па ако има интерес
>>> и ако не се смета за кршење дневниот ред предлагам да го направиме
>>> ова.
>>>
>>> Ако има заинтересирани - поминете.
>>>
>>> Баже
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list