[2s.mk-friends] Open Economics Hackday 28 Јануари @ Хаклаб Кика

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Fri Jan 27 23:09:46 UTC 2012


Да, има update.
Фала Алекс.
Се глеаме утре.

Баже

PS: Нема презентации / централни актери, hackday/hackaton подразбира
колаборативно програмирање околу една тема.

2012/1/28 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> Алекс завршил работа како што те пингаше на твитер, или не?
>
> On Sat, Jan 28, 2012 at 12:02 AM, Blagoj Petrushev
> <b.petrushev at gmail.com> wrote:
>> Јас неам пристап до блогот, ако можеш пиши или стави _Update_ на
>> постот веќе поставен.
>>
>> Баже
>>
>> 2012/1/27 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
>>> Имаше интерес да и јас мислев дека е готово.
>>> Баже, пиши сега или сакаш да пишам?
>>>
>>>
>>> On Fri, Jan 27, 2012 at 10:05 PM, Blagoj Petrushev
>>> <b.petrushev at gmail.com> wrote:
>>>> Утре во Хаклаб требаше да се одржи (види subject) според најавеното овде:
>>>>
>>>> http://b10g.spodeli.org/2012/01/21012012-12.html
>>>>
>>>> со предложена програма овде:
>>>>
>>>> http://piratepad.net/JaFgzk2uN6
>>>>
>>>> После неуспешна задоцнета комуникација на твитер на блогот не е
>>>> споменато ништо за ова. Можеби е и моја вина зашто погрешно сум мислел
>>>> дека ова е done-deal, ама не мислев, ниту сега мислам, дека требаше
>>>> нешто особено да подготвувам однапред за овој настан. Dataset-овите се
>>>> онлајн, интерес појавија неколку луѓе, требаше само да се објави и да
>>>> се појавиме таму.
>>>>
>>>> Како и да е, јас утре ќе дојдам на Сподели Знаење, па ако има интерес
>>>> и ако не се смета за кршење дневниот ред предлагам да го направиме
>>>> ова.
>>>>
>>>> Ако има заинтересирани - поминете.
>>>>
>>>> Баже
>>>> _______________________________________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list