[2s.mk-friends] NSND Сплит 2012

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Mon Jul 2 23:44:10 UTC 2012


2012/7/3 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> NSND Сплит 2012 годинава е викендот 18-19 август.
>
> Новини оваа година се дека:
>
> * неколку дена пред НСНД (од 15-17) кој сака ќе може да се
> дружи/хакира/шета во Сплит пошто ќе има повеќе луѓе од стандардната НСНД
> екипа веќе таму.
>

Јас, ама не сум најсигурен. Кажи ми точно колку порано ќе се иде (колку
денови) и кога се враќаме назад?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120703/5a34e3bd/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list