[2s.mk-friends] NSND Сплит 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jul 3 06:16:45 UTC 2012


2012/7/3 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>:
> 2012/7/3 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>
>>
>> NSND Сплит 2012 годинава е викендот 18-19 август.

+1 би било поинтересно да идеме со комбе ако се собереме, само колку е
исплатливо за подолг период? некој спомна дека е многу поскапо.

сум за порано идење некој ден за дремење на некоја плажа.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list