[2s.mk-friends] информација околу уплаќање на донации

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 5 10:24:39 UTC 2012


2012/7/2 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
> За да ни се олесни плаќањето на трошоци поврзани со водењето на
> хаклабот, би ве замолил отсега преку уплата во банка да ни ги
> префрлате донациите.

Додадено на blog.spodeli.org:
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list